RAUTA MAATALOUS Esko Lindholm Oy on myös täyden palvelun kaihdin- ja markiisiliike. Meiltä saat säle- ja puusälekaihtimet, parvekekaihtimet sekä ikkuna- ja terassimarkiisit, mittatilauksella ja asennettuna. Markiisien ja kaihtimien korjaus kuuluu myös palveluihimme.

Sälekaihtimet

Puusälekaihtimet

Sälekaihtimet lisäävät viihtyvyyttä kotonasi toimimalla näkö- ja häikäisysuojana sekä lämmöneristeenä.

Kuumina kesäpäivinä sälekaihdin pitää lämmön ulkona, suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta ja päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa.
Suljettuna kaihdin toimii eristävänä "ikkunalasina". Aurinkoisena talvipäivänä voit päästää lämpöä sisään ja illan viilentyessä sulkemalla kaihtimen estää lämmön ulospääsyä.

Valikoimissamme on kotimaisten valmistajien sälekaihtimet.

Alumiinisälekaihdinten rakenne on korkealaatuinen ja pitkäikäinen. Erikoislejeerattu, polttomaalattu alumiinisäle pitää väriloistonsa koko kaihtimen eliniän.
Värit sälekaihtimiisi voit valita laajasta valikoimasta, samalla voit valita sälekaihtimen väriin sopivat narut sekä ylä- ja alalistat. Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Myös raidoitus onnistuu haluamillasi väreillä helposti.
Valittavanasi on joko perinteinen 25 mm leveä tai kapeampi 16 mm sälekaihdin.

Sälekaihdin voidaan asentaa joko ikkunan puitteiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle. Myös asennus viistoihin ikkunoihin onnistuu vaivattomasti. Sälekaihtimet valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan vaativimpiinkin ikkunoihin.

Puusälekaihtimet antavat erityisen miellyttävän ja lämpimän tunnelman. Puusälekaihtimet tarjoavat luonnonmateriaalin lämmintä tunnelmaa ja viimeistellyn arvokasta ulkonäköä.

Puusälekaihtimista löytyy useita tyylikkäitä värivaihtoehtoja. Säleleveyksiä on kolme: 25, 35 ja 50 mm.
Suuri värivalikoima mahdollistaa sen, että puusälekaihdin on helppo valita esimerkiksi parketin väriin sopivaksi, jolloin saavutetaan erittäin tyylikäs ja harmoninen kokonaisuus.

Säleet käsitellään petsaamalla ja kahteen kertaan lakkaamalla kovaakin käyttöä kestäviksi.

On paljon asioita jotka täytyy ottaa huomioon hankkiessasi sälekaihtimia, joten anna meidän tehdä hankinta helpommaksi.

Markiisit

Jokainen markiisi valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Kankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään.
Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme varmasti mieluisan sekä juuri sinun taloosi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat ovat säänkestävää PVC-muovia.

Edustamme korkealaatuisia Apollo-markiiseja.

Ikkunamarkiisi

Ikkunamarkiisi suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta ja auttaa pitämään kotisi tai toimistosi viileämpänä. Ikkunamarkiisit lisäävät viihtyvyyttä sekä antavat kunnon piristysruiskeen rakennuksen julkisivulle.

Mallistosta löytyy erilaisia ikkunamarkiisivaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme teidän tarpeisiinne oikean mallin.

Käyttövaihtoehtoina nauha-, veivi- sekä moottorikäyttöiset mallit, joista valitaan sopiva ottaen huomioon markiisin koko sekä asiakkaan tarpeet.

Ikkunamarkiisi voidaan varustaa myös suojakotelolla, joka antaa suojan kankaalle markiisin ollessa ylhäällä.

Terassimarkiisi

Terassimarkiisilla saat suojan terassillesi auringosta ja myös vesisateelta. Voit siis nauttia kuumana kesäpäivänä terassilla oleskelusta mukavasti varjossa samalla ilman pelkoa kastumisesta sateen yllättäessä. Ehostat myös talosi yleisilmettä upealla markiisilla.

Terassimarkiisi toimii myös tehokkaana suojana auringonvalon haalistavalta vaikutukselta, joten myös huonekalut, lattiapinnat sekä verhoilut pitävät väriloistonsa entistä pidempään.

Apollo 5 vuotta täystakuu

Parvekekaihtimet

Säänkestävästä kankaasta valmistettu rullakaihdin soveltuu myös lasitetuille parvekkeille.
Rullakaihdin viilentää lasitettua tilaa estämättä näkymää ulos.

Rullakaihtimen mekanismi on viimeistelty ja tyylikäs alareunaa myöten. Käyttömekanismi on sivukäytöllä.

Parvekekaihtimet voidaan toteuttaa myös paneelikaihtimena tai lamellimekanismilla.

Parvekesälekaihtimet ovat kehitetty erityisesti parvekelasituksia varten, joten ne eivät estä lasien käyttöä.

Parvekesälekaihdin on varustettu tuulilukolla, jotta laseja voidaan liikuttaa esteettömästi ja ne voidaan asettaa normaalisti parkkiin ilman että kaihtimet olisivat tiellä.

Parvekesälekaihtimet ovat valmistettu 16 mm:n alumiinisesta mikrosäleestä. Se on materiaalina kestävä ja sillä on erinomainen kyky heijastaa auringon lämpösäteilyä.

AntZuWeb